Damtafel Naturel Beton 2 persoons

Damtafel Naturel Beton 2 persoons

Gaat u graag de uitdaging aan in een potje denksport? De betonnen damtafel naturel 2 persoons biedt de mogelijkheid om in de buitenlucht de strijd aan te gaan met uw tegenstander.
Een chique en slanke uitvoering die nergens misstaat. Heeft u ruimte in uw tuin? Of plaats u de damtafel liever in een stadspark of op een schoolplein? Elke buitenruimte fleurt op wanneer deze dambank er onderdeel van uit maakt.

De weersbestendige betonnen damtafel

De prachtige naturel kleur van de damtafel naturel beton 2 persoons geeft een natuurlijke uitstraling aan de tafel en zitjes. Het geïntegreerde dambord is, net als de gehele damtafel, eenvoudig schoon te houden en bestand tegen alle weersinvloeden. De gratis meegeleverde damstenen zijn ook gemaakt voor het buitenleven, dus geniet van een spelletje dammen in de open lucht.

Betonnen speltafel in verschillende uitvoeringen

Omdat smaken verschillen, kan de damtafel naturel beton 2 persoons, ook geleverd worden als damtafel antraciet-beton 2 persoons. Met dezelfde uitstraling en specificaties, maar gemaakt uit antraciet gekleurd beton.
Heeft u uw blik al laten vallen op de dambank naturel beton of de dambank antraciet-beton? Hierop kunt u hetzelfde leuke damspel spelen, maar deze banken zijn robuuster opgezet.

Combineer de betonnen damtafel met andere spel- en speeltafels

Natuurlijk is het fantastisch om naast denksporten ook fysieke spellen aan te bieden aan de gebruikers van uw buitenterrein. Combineer de betonnen damtafel naturel beton 2 persoons met een van de andere speltafels van HeBlad. Heeft u de prachtige pingpongtafels al eens bekeken? Wat dacht u van het hippe voetvolley of het altijd fanatieke tafelvoetbal?

Levering en plaatsing van betonnen speltafels

Omdat alle producten van HeBlad worden gemaakt om op buitenterreinen te plaatsen, zijn ze allemaal vervaardigd uit beton en gemakkelijk te onderhouden. Het gaat om zware materialen, die vragen om een specifieke levering en plaatsing. We adviseren u om altijd contact op te nemen met de vakmensen van HeBlad om de opties voor het plaatsen op uw terrein te bespreken en eventueel de juiste voorbereidingen te treffen.

*Bij bestelling van een damtafel krijgt u 1 set damstenen gratis meegeleverd.
 

Specificaties

Productcode
GT.CK.2
Kleur
Naturel Beton
Afmetingen (L x B)
149 x 59 cm
Hoogte speelblad
75 cm
Zithoogte
50 cm
Afmeting speelblad
60 x 60 cm
Dikte speelblad
10 cm
Gewicht
425 kg
Dikte onderplaat
10 cm
€ 1.775,00 excl. BTW
(€ 2.147,75 incl. BTW)
2e product en volgende voor € 1.675,00 per stuk, bespaar 5% !
Gratis bezorging inNederland
Levertijd is 0 tot 4 werkweken. Gemiddelde levertijd is 9 werkdagen.

Onze website maakt gebruik van cookies. Bezoek je onze site, dan ga je akkoord met het plaatsen van Cookies. Sluiten