check Bestel rechtstreeks bij de fabrikant check Al meer dan 30.000 producten verkocht check Klanten beoordelen HeBlad met een 9.3 check Gemiddelde levertijd binnen 10 werkdagen

Tafeltennis batjes, 10 sets

review star review star review star review star review star 74 reviews
€ 125,00 excl. BTW
Toevoegen aan bestellingcart Toevoegen aan offertecart
shipping
Verzendkosten worden berekend n.a.v. uw afleveradres. Het pakket wordt verzonden na ontvangst betaling.
Productinformatie Specificaties Reviews Vergelijkbare producten

Productinformatie

Nooit meer misgrijpen met deze kunststof batjes

Voorkom dat er niet gespeeld kan worden op de tafeltennistafel. Met deze voorraad van 10 sets batjes en balletjes, grijpt u nooit mis. Omdat de sets los van elkaar zijn verpakt, vier batjes met twee balletjes, zijn deze kunststof sets ook heel goed door te verkopen in bijvoorbeeld de campingwinkel. U biedt uw klanten hiermee extra speelgenot tijdens hun verblijf op uw camping.

Accessoires van HeBlad

Bij iedere speltafel, pingpongtafel, voetvolleytafel of tafelvoetbaltafel van HeBlad horen accessoires om het spel goed te kunnen spelen. Elke tafel wordt standaard geleverd met de bijbehorende accessoires, maar deze onderdelen zijn tevens los bij te bestellen. Zo verzekert u zich ervan dat u altijd de juiste materialen heeft om de spellen te kunnen spelen. Net als de speltafels van HeBlad, zijn ook de accessoires gemaakt van grondstoffen die buiten gebruikt kunnen worden, zonder hun kleur of vorm te verliezen. HeBlad staat voor degelijkheid en eerlijkheid.

Wat is de levertijd van de kunststof batjes (10 sets)

Wanneer u uw bestelling plaatst, verzenden wij de volgende werkdag direct uw bestelling. Wanneer u de accessoires heeft besteld bij een speltafel, dan bezorgen we alles in één levering. Omdat we alles in eigen beheer ontwerpen, produceren en leveren, zijn de levertijden kort en is de communicatie scherp. Heeft u vragen over de leveringsvoorwaarden, producten of accessoires van HeBlad, neem dan contact met ons op.

 

Specificaties

Productcode
B.DS10
Productblad Tafeltennis batjes, 10 sets

Veelgestelde vragen

Hier vindt u enkele vragen die veel gesteld worden. Staat uw vraag er niet tussen? Neem dan gerust contact op.

Bekijk alle vragen -->

Veelgestelde vragen

Hoe groot is een pingpongtafel?

view faq

Het speelvlak van een pingpongtafel is 274 x 152 cm. De onderzijde van het blad en daardoor dus de totale breedte van onze betonnen pingpongtafel is 278 x 156 cm. De afstand tussen de poten is 183 cm (hart tot hart). Het blad is 8,4 cm dik en 76 hoog. De nethoogte is 14,75 cm en het totale gewicht van deze tafeltennistafel is 1360kg
Naast de standaard pingpongtafel hebben we ook ronde tafeltennistafels. Het speelblad van een ronde pingpongtafel heeft een doorsnede van 260cm.
Op deze website staan bij alle producten ook de eigen specificaties vermeld.


Bekijk video

Hoeveel ruimte heb ik nodig om de pingpongtafel optimaal te kunnen gebruiken?

view faq

Bij de rechthoekige tafel of de afgeronde tafel heeft u een minimale opstakelvrije ruimte nodig van 7 meter bij 4.5 meter. Bij de ronde pingpongtafel een vrije ruimte van 7 meter doorsnee.


Zelf repareren van een pingpongtafel, kan dat?

view faq

Ja, dat kan. Ter verduidelijking hebben wij een filmpje gemaakt. De genoemde set is te bestellen via onze website. 


Bekijk video

Moet de betonnen tafel waterpas staan?

view faq

Nee, dat is niet altijd nodig.

In tegenstelling tot een biljart of een tafelvoetbaltafel hoeft de bal niet te rollen.
Voetbaltafels: Alleen onze voetbaltafels worden door ons met het waterpas geplaatst!!
Pingpongtafels en voetvolleybaltafels: Deze plaatsen we dus met de bodem mee. Op deze wijze is de hoogte van de tafel, ten opzichte van je voeten gemeten, aan beide zijdes gelijk. Zeker als de kinderen het spel "Rond de tafel" spelen is dat een voordeel. Ze hoeven zich dan niet aan te passen aan een hoogteverschil. Immers, zou de tafel waterpas staan en de vloer loopt af, is de tafel gevoelsmatig hoger aan de ene kant t.o.v. de andere kant. 
Banken en picknicksets: In principe worden deze ook allemaal met de bodem mee geplaatst. Er wordt wel altijd door onze chauffeur gezorgd dat de producten niet kunnen 'wippen'. 


Bekijk alle vragen -->

Reviews

Christiaan Huygenslyceum

9

Valt zeer goed in de smaak bij de kinderen. Mooie spullen en een fijne chauffeur die mee denkt om alles netjes op zijn plaats te krijgen.

Vonk Purmerend voorgezet onderwijs

9

Prettig contact, snelle levering, robuuste kwaliteit

SSBO St Lucas

10

Zeer degelijke tennistafel. De afgeronde hoeken voorkomen letsel bij het rondrennen. Rustige kleurstelling. Mooi produkt. Ik ben ook zeer tevreden over het contact vooraf m.b.t. de aflevering. Hierbij bleek dat de aanvankelijk gewenste ronde tennistafel niet door de toegangspo…

Pius X-College

10

Alles is perfect verlopen van het begin bij de bestelling tot de levering.

Basisschool De Regenboog

9

Door de wind nog niet echt gebruikt als tafeltennistafels met de kleine balletjes. Gaan komende week starten met gebruik beach balletjes, die minder gevoelig zijn voor de wind. Verder staat hij er mooi bij!

Alle reviews -->