Vanwege onze vakantie leveren wij niet van week 29 t/m week 32. Houdt u daarom rekening met langere levertijden.
check Bestel rechtstreeks bij de fabrikant check Al meer dan 30.000 producten verkocht check Klanten beoordelen HeBlad met een 9.3 check Gemiddelde levertijd binnen 10 werkdagen

Pingpongballetjes, 6 stuks

review star review star review star review star review star 10 reviews
€ 8,00 excl. BTW
Toevoegen aan bestellingcart Toevoegen aan offertecart
shipping
Verzendkosten worden berekend n.a.v. uw afleveradres. Het pakket wordt verzonden na ontvangst betaling.
Productinformatie Specificaties Vaak samen gekocht Reviews Vergelijkbare producten

Productinformatie

Pingpongballetjes (6 stuks)


De pingpongballen van HeBlad zijn van goede kwaliteit en in de vertrouwde kleur wit. Wist u dat deze pingpongballetjes worden gebruikt als oefenballen door tafeltennisverenigingen? Zo goed zijn ze! Omdat een pingpongtafel natuurlijk niet zonder pingpongballetjes en -batjes kan, levert HeBlad de pingpongtafels altijd met een gratis set van 4 batjes en 2 balletjes. Mocht u na verloop van tijd balletjes kwijt zijn geraakt, dan kunt u hier ook losse accessoires bestellen, zoals een set pingpongballetjes van 6 stuks.

Bestel pingpongballetjes per zakje van 6 stuks

U bestelt deze set pingpongballetjes in een zakje van 6 stuks eenvoudig door online de bestelling te plaatsen. Bij een bestelling van meerdere producten ontvangt u ook nog eens korting. Wanneer u de pingpongballen bestelt in combinatie met een pingpongtafel, dan worden beide producten tegelijk geleverd en krijgt u automatisch korting.

Pingpongballen, batjes en andere accessoires

Naast de pingpongballetjes in een zakje van 6 stuks, levert HeBlad verschillende andere accessoires behorende bij een pingpongtafel. Denk aan een compleet Startpakket Batjes & Balletjes, bestaande uit maar liefst 120 balletjes en 10 batjes. Met hoogwaardige kunststof kwaliteit en felle kleuren zijn de batjes erg aantrekkelijk en met zoveel pingpongballen kunnen de spelers lange tijd vooruit.

Als het starterspakket iets te omvangrijk is voor de manier waarop uw pingpongtafel wordt gebruikt, hebben we ook de mogelijkheid om te kiezen voor bijvoorbeeld een set van 4 kunststof tafeltennis batjes. Met deze set ontvangt u 4 batjes in verschillende kleuren en 2 pingpongballetjes.

Grote doos pingpongballen

Heeft u meerdere tafeltennistafels staan? Of heeft u gewoon graag een voorraad tafeltennisballetjes Voor de grootgebruikers en intensieve tafeltennissers heeft HeBlad een doos pingpongballetjes (100 stuks). Bij een bestelling van een doos van 100 pingpongballetjes ontvangt u korting wanneer u uw bestelling uitbreidt.

Bestel accessoires online of telefonisch

Alle accessoires van HeBlad zijn eenvoudig online te bestellen, maar wij zijn voor bestellingen ook telefonisch te bereiken. Neem gerust contact met ons op om te bestellen of om aanvullende informatie te krijgen over onze speltafels of accessoires. Wij leggen u graag de specificaties van een product uit of berekenen uw korting bij het plaatsen van een bestelling.

Specificaties

Productcode
B.Z6
Materiaal
Kunststof
Productblad Pingpongballetjes, 6 stuks

Vaak samen gekocht

Veelgestelde vragen

Hier vindt u enkele vragen die veel gesteld worden. Staat uw vraag er niet tussen? Neem dan gerust contact op.

Bekijk alle vragen -->

Veelgestelde vragen

Hoe groot is een pingpongtafel?

view faq

Het speelvlak van een pingpongtafel is 274 x 152 cm. De onderzijde van het blad en daardoor dus de totale breedte van onze betonnen pingpongtafel is 278 x 156 cm. De afstand tussen de poten is 183 cm (hart tot hart). Het blad is 8,4 cm dik en 76 hoog. De nethoogte is 14,75 cm en het totale gewicht van deze tafeltennistafel is 1360kg
Naast de standaard pingpongtafel hebben we ook ronde tafeltennistafels. Het speelblad van een ronde pingpongtafel heeft een doorsnede van 260cm.
Op deze website staan bij alle producten ook de eigen specificaties vermeld.


Bekijk video

Hoeveel ruimte heb ik nodig om de pingpongtafel optimaal te kunnen gebruiken?

view faq

Bij de rechthoekige tafel of de afgeronde tafel heeft u een minimale opstakelvrije ruimte nodig van 7 meter bij 4.5 meter. Bij de ronde pingpongtafel een vrije ruimte van 7 meter doorsnee.


Zelf repareren van een pingpongtafel, kan dat?

view faq

Ja, dat kan. Ter verduidelijking hebben wij een filmpje gemaakt. De genoemde set is te bestellen via onze website. 


Bekijk video

Moet de betonnen tafel waterpas staan?

view faq

Nee, dat is niet altijd nodig.

In tegenstelling tot een biljart of een tafelvoetbaltafel hoeft de bal niet te rollen.
Voetbaltafels: Alleen onze voetbaltafels worden door ons met het waterpas geplaatst!!
Pingpongtafels en voetvolleybaltafels: Deze plaatsen we dus met de bodem mee. Op deze wijze is de hoogte van de tafel, ten opzichte van je voeten gemeten, aan beide zijdes gelijk. Zeker als de kinderen het spel "Rond de tafel" spelen is dat een voordeel. Ze hoeven zich dan niet aan te passen aan een hoogteverschil. Immers, zou de tafel waterpas staan en de vloer loopt af, is de tafel gevoelsmatig hoger aan de ene kant t.o.v. de andere kant. 
Banken en picknicksets: In principe worden deze ook allemaal met de bodem mee geplaatst. Er wordt wel altijd door onze chauffeur gezorgd dat de producten niet kunnen 'wippen'. 


Bekijk alle vragen -->

Reviews

Achterkant OBS Tweestromenschool

10

Product voldoet 100% aan de verwachtingen! Fantastisch bedrijf met fantastische medewerkers. Top!

Basisschool Olympia

10

Al jaren hebben we plezier van de tafeltennistafel. Wat fijn dat er ook een mogelijkheid bestaat om de tafel te verplaatsen. Perfecte service!

Alle reviews -->