Vanwege onze vakantie leveren wij niet van week 29 t/m week 32. Houdt u daarom rekening met langere levertijden.
check Bestel rechtstreeks bij de fabrikant check Al meer dan 30.000 producten verkocht check Klanten beoordelen HeBlad met een 9.3 check Gemiddelde levertijd binnen 10 werkdagen

Rubberen bumper

review star review star review star review star review star reviews
€ 2,75 excl. BTW
Toevoegen aan bestellingcart Toevoegen aan offertecart
shipping
Verzendkosten worden berekend n.a.v. uw afleveradres. Het pakket wordt verzonden na ontvangst betaling.
Productinformatie Specificaties Vaak samen gekocht Vergelijkbare producten

Productinformatie

Rubberen bumper voor de voetbaltafel

Waarom rubberen bumpers? De voetbaltafel van HeBlad is speciaal voor buitengebruik, daarom hebben we gekozen voor rubberen bumpers in plaats van de reguliere vering van metaal. Rubber is namelijk niet gevoelig voor slechte weersomstandigheden. Een prettige bijkomstigheid is dat de rubberen bumpers minder herrie geven.

Hoe worden de rubberen bumpers vervangen?

Voor het vervangen van de rubberen bumper worden de poppen van de stang gedraaid. Dit kan met een inbussleutel maat 2,5 mm. De rubbers hebben een doorsnede van 15 mm, zodat ze strak om de stangen van 16 mm doorsnede zitten. Voor het vervangen van alle rubberen bumpers in de voetbaltafel, kunt u ook direct een set van 16 bumpers bestellen.

Rubberen bumper en andere accessoires

Het tafelvoetbalspel wordt gespeeld met een hard kunststof balletje. De andere accessoires zitten vast aan de tafel, maar ook deze kunnen los besteld worden.

Vragen over het vervangen van rubberen bumpers

Heeft u vragen over het vervangen van de rubberen bumpers of andere accessoires van de voetbaltafel? Neem dan contact met ons op. Niemand begrijpt onze voetbaltafel beter dan wij zelf. We kunnen u waarschijnlijk op afstand helpen om de juiste onderdelen op een goede manier te vervangen.

Specificaties

Productcode
HB.FB.bumper
Materiaal
Rubber
Productblad Rubberen bumper

Vaak samen gekocht

Veelgestelde vragen

Hier vindt u enkele vragen die veel gesteld worden. Staat uw vraag er niet tussen? Neem dan gerust contact op.

Bekijk alle vragen -->

Veelgestelde vragen

Wat zijn de afmetingen van het tafelvoetbalspel?

view faq

De hoogte van de voetbaltafel is 92,2 cm, de lengte van het speelblad is 83,8 cm en de breedte is 136,9 cm. Door op de foto van het product te klikken op onze website, komt u op de pagina met specificaties waarin naast de exacte afmetingen ook het exacte gewicht vermeld staat.


Kan ik ook verschillende kleuren voetbalpoppen bestellen?

view faq

Bij het bestellen kiest u ook de 2 kleuren voor de beide teams. Ook de scoreborden aan beide zijdes boven het doel zijn in dezelfde kleuren als de voetbalpoppen. De kleuren waar u een keuze uit kan maken zijn: Zwart, wit, rood, blauw, groen, geel, paars en oranje. Hierdoor is het mogelijk om de meeste kleuren van uw favoriete voetbalteam na te bootsen op dit tafelvoetbalspeelveld.


Worden er bij aankoop van een tafelvoetbalspel standaard balletjes bijgeleverd?

view faq

Bij aankoop van een tafelvoetbalspel worden altijd 6 balletjes in de kleur wit bijgeleverd. U kunt ook grootverpakkingen bij ons bestellen van 25 balletjes.


Hoeveel personen kunnen er tegelijkertijd spelen aan het tafelvoetbalspel?

view faq

Twee tot vier spelers.


Bekijk alle vragen -->