check Bestel rechtstreeks bij de fabrikant check Al meer dan 30.000 producten verkocht check Klanten beoordelen HeBlad met een 9.3 check Gemiddelde levertijd binnen 10 werkdagen

Complete stangenset, 8 stuks

review star review star review star review star review star 15 reviews
€ 375,00 excl. BTW
Toevoegen aan bestellingcart Toevoegen aan offertecart
shipping
Verzendkosten worden berekend n.a.v. uw afleveradres. Het pakket wordt verzonden na ontvangst betaling.
Productinformatie Specificaties Vaak samen gekocht Reviews Vergelijkbare producten

Productinformatie

Massieve stangenset voor tafelvoetbalspel

Tafelvoetbal wordt gespeeld op een speltafel die is uitgerust met massieve roestvrijstalen stangen. Iedere stang heeft een eigen indeling met gaten. Hierin worden namelijk de poppetjes vastgezet, op elke stang op een andere plek. Bij het vervangen van de stangen is het dus essentieel dat de juiste stangen op de goede plek worden teruggeplaatst, anders kan het spel niet goed worden gespeeld. Met deze set van 8 stangen heeft u altijd de juiste stang bij de hand. Wanneer u slechts één enkele stang wilt vervangen, kunt u er ook voor kiezen om alleen die ene stang te bestellen. Let dan goed op dat u de juiste stang kiest. Bij twijfel adviseren wij u om contact met ons op te nemen.

Hoe wordt een voetbalstang vervangen?

Voor het vervangen van de voetbalstang demonteert u alle poppetjes, handvatten, rubbers en oogbeschermers. Dit doet u met behulp van een inbussleutel formaat 2,5 mm en 4 mm. Natuurlijk gaat het monteren van de stang in omgekeerde volgorde met dezelfde materialen. Vraag ons gerust om u te helpen bij het vervangen van de stangen als u er zelf niet uit komt.

Stangenset voor tafelvoetbal

Elke voetbaltafel wordt door ons geleverd inclusief alle accessoires, maar u bestelt dus heel eenvoudig alle onderdelen los. Zo hoeft u niet direct de gehele tafel te vervangen. Wel zo duurzaam en veel minder kostbaar. Als u vragen heeft over de voetbaltafel of andere speltafels van HeBlad, bent u van harte welkom om contact op te nemen. Wij vertellen en adviseren maar al te graag over onze speltafels.
 

Specificaties

Productcode
HB.FB.Rodset
Materiaal
Roestvrij staal, rubber
Productblad Complete stangenset, 8 stuks

Vaak samen gekocht

Veelgestelde vragen

Hier vindt u enkele vragen die veel gesteld worden. Staat uw vraag er niet tussen? Neem dan gerust contact op.

Bekijk alle vragen -->

Veelgestelde vragen

Wat zijn de afmetingen van het tafelvoetbalspel?

view faq

De hoogte van de voetbaltafel is 92,2 cm, de lengte van het speelblad is 83,8 cm en de breedte is 136,9 cm. Door op de foto van het product te klikken op onze website, komt u op de pagina met specificaties waarin naast de exacte afmetingen ook het exacte gewicht vermeld staat.


Kan ik ook verschillende kleuren voetbalpoppen bestellen?

view faq

Bij het bestellen kiest u ook de 2 kleuren voor de beide teams. Ook de scoreborden aan beide zijdes boven het doel zijn in dezelfde kleuren als de voetbalpoppen. De kleuren waar u een keuze uit kan maken zijn: Zwart, wit, rood, blauw, groen, geel, paars en oranje. Hierdoor is het mogelijk om de meeste kleuren van uw favoriete voetbalteam na te bootsen op dit tafelvoetbalspeelveld.


Worden er bij aankoop van een tafelvoetbalspel standaard balletjes bijgeleverd?

view faq

Bij aankoop van een tafelvoetbalspel worden altijd 6 balletjes in de kleur wit bijgeleverd. U kunt ook grootverpakkingen bij ons bestellen van 25 balletjes.


Hoeveel personen kunnen er tegelijkertijd spelen aan het tafelvoetbalspel?

view faq

Twee tot vier spelers.


Bekijk alle vragen -->

Reviews

Generaal van den Boschschool

9

Vlotte communicatie, duidelijke afspraken en perfecte levering. Super!!

University College Utrecht

10

zeer solide product indien men er vanuit gaat dat je tientallen jaren ervan genieten wil gewoon doen, geen nazorg werk of iets dergelijk. Typisch een product die je in dikke jaren koopt en dat er nog staat in de magere jaren. Had 3 jaar geleden wat kinderziekten wat Heblad bin…

Alle reviews -->