check Bestel rechtstreeks bij de fabrikant check Al meer dan 30.000 producten verkocht check Klanten beoordelen HeBlad met een 9.3 check Gemiddelde levertijd binnen 10 werkdagen

Oogbeschermer

review star review star review star review star review star reviews
€ 5,00 excl. BTW
Toevoegen aan bestellingcart Toevoegen aan offertecart
shipping
Verzendkosten worden berekend n.a.v. uw afleveradres. Het pakket wordt verzonden na ontvangst betaling.
Productinformatie Specificaties Vaak samen gekocht Vergelijkbare producten

Productinformatie

Veiligheid met de oogbeschermers voor de voetbaltafel

De zogeheten oogbeschermers voor de voetbaltafel worden geplaatst op de uiteinden van de stangen die uit de voetbaltafel steken. Waarom oogbeschermers? Deze bescherming is bedoeld om de kleine kinderen te beschermen tegen het stoten tegen de stangen. Deze stangen zitten voor hen namelijk precies op ooghoogte.

Een enkele oogbeschermer

Deze oogbeschermer is verkrijgbaar als één enkel stuk of in een set van 8. Omdat de voetbaltafel 8 stangen heeft, bent u met een complete set verzekerd van een volledig veilige tafel. De einddoppen worden standaard geplaatst op een voetbaltafel, maar u kunt de oogbeschermers dus ook los bestellen.

Op welke tafel passen de oogbeschermers?

Deze oogbeschermers passen op de voetbaltafel van HeBlad, daar zijn ze speciaal voor ontwikkeld. Heeft u een andere voetbaltafel, dan zouden deze doppen ook kunnen passen. Hebben de stangen een doorsnede van 16 mm, zouden met een kleine aanpassing de doppen passend gemaakt kunnen worden. Neem hiervoor altijd eerst contact met ons op.

Ieder speltafel zijn eigen accessoires

Naast oogbeschermers heeft HeBlad voor de voetbaltafel ook andere attributen die u los bij kunt bestellen. Dat geldt ook voor de andere speltafels, ieder spel zijn eigen accessoires. Welke accessoires bij welke tafel horen, vindt u op de website of vraagt u aan een van onze medewerkers.


 

Specificaties

Productcode
HB.FB.eye
Productblad Oogbeschermer

Vaak samen gekocht

Veelgestelde vragen

Hier vindt u enkele vragen die veel gesteld worden. Staat uw vraag er niet tussen? Neem dan gerust contact op.

Bekijk alle vragen -->

Veelgestelde vragen

Wat zijn de afmetingen van het tafelvoetbalspel?

view faq

De hoogte van de voetbaltafel is 92,2 cm, de lengte van het speelblad is 83,8 cm en de breedte is 136,9 cm. Door op de foto van het product te klikken op onze website, komt u op de pagina met specificaties waarin naast de exacte afmetingen ook het exacte gewicht vermeld staat.


Kan ik ook verschillende kleuren voetbalpoppen bestellen?

view faq

Bij het bestellen kiest u ook de 2 kleuren voor de beide teams. Ook de scoreborden aan beide zijdes boven het doel zijn in dezelfde kleuren als de voetbalpoppen. De kleuren waar u een keuze uit kan maken zijn: Zwart, wit, rood, blauw, groen, geel, paars en oranje. Hierdoor is het mogelijk om de meeste kleuren van uw favoriete voetbalteam na te bootsen op dit tafelvoetbalspeelveld.


Worden er bij aankoop van een tafelvoetbalspel standaard balletjes bijgeleverd?

view faq

Bij aankoop van een tafelvoetbalspel worden altijd 6 balletjes in de kleur wit bijgeleverd. U kunt ook grootverpakkingen bij ons bestellen van 25 balletjes.


Hoeveel personen kunnen er tegelijkertijd spelen aan het tafelvoetbalspel?

view faq

Twee tot vier spelers.


Bekijk alle vragen -->