Vanwege onze vakantie leveren wij niet van week 29 t/m week 32. Houdt u daarom rekening met langere levertijden.
check Bestel rechtstreeks bij de fabrikant check Al meer dan 30.000 producten verkocht check Klanten beoordelen HeBlad met een 9.3 check Gemiddelde levertijd binnen 10 werkdagen

Pingpongtafel Afgerond Blauw

review star review star review star review star review star 553 reviews
€ 1.700,00 excl. BTW

2e product en volgende voor € 1.600,00 per stuk, bespaar 5% !

Toevoegen aan bestellingcart Toevoegen aan offertecart
shipping
Gratis levering en plaatsing in Nederland. Geleverd binnen 4 werkweken.
Hoe werkt de levering? Bekijk video
Productinformatie Specificaties Vaak samen gekocht Reviews Vergelijkbare producten

Productinformatie

Is een tafeltennistafel veilig?

Deze pingpongtafel met afgeronde hoeken zorgt voor veel speelplezier bij een grote doelgroep. Deze tafel is ideaal voor een speelplein waar veel kinderen aan het spelen zijn. Door de hoeken van de tafel af te ronden is de kans op een blauwe plek door een harde punt kleiner. Deze betonnen pingpongtafel is dan ook een fijne en gewilde aanvulling op ons assortiment.

Tafeltennis vanaf welke leeftijd

De afgeronde hoeken van het blad zorgen voor meer veiligheid bij het spelen rond deze pingpongtafel. Daarom kunnen ook de minder grote kinderen vanaf 6 jaar prima een spelletje meespelen aan de ze tafel. Door zijn vorm is deze uitvoering perfect voor het bekende spelletje ‘rond de tafel’, waarbij deelnemers rond de tafel moet lopen en op die manier naar elkaar overspelen. Een uitdagend en snel spel. Bij HeBlad staat de veiligheid van de gebruikers voorop. Naast de gebruiksvriendelijkheid heeft deze afgeronde vorm ook een erg mooi uiterlijk door de afgeronde hoeken.

Hoe een tafeltennistafel te plaatsen

Wilt u de betonnen pingpongtafel van HeBlad graag op gras plaatsen? Dan is onze betonnen onderplaat een goede toevoeging voor de stabiliteit van de tafel. Als een betonnen tafeltennistafel op het gras staat zonder onderplaat, is het maaien van het gras rondom deze speeltafel lastig. Ook voorkomt de onderplaat dat er lelijk onkruid onder de tafel groeit. Maar het grootste voordeel is dat de betonplaat zorgt voor een onderhoudsvriendelijke, stabiele speelplek. De betonnen onderplaat is verkrijgbaar in combinatie met al onze betonnen pingpongtafels.

Waar staan tafeltennistafels

Onze spel- en speeltafels zijn intussen te vinden in heel Europa en zelfs daarbuiten. Schoolpleinen, campings en speeltuinen zijn ideale plekken voor de tafels. Door de degelijkheid nodigen onze tafels niet uit tot vandalisme en kan er jarenlang plezier uit worden gehaald. Onze pingpongtafels zijn leverbaar in 4 kleuren, namelijk in blauw, antraciet, groen en naturel. En in de vormen rechthoekig, rechthoekig met afgeronde hoeken en rond.

Heeft u vragen over onze tafeltennistafels of andere producten? Neem gerust contact met ons op. We geven u graag advies.

** Bij aanschaf van een HeBlad pingpongtafel wordt gratis een setje batjes (4 batjes en 2 balletjes) meegeleverd.

Specificaties

Productcode
PP.AR.BL
Kleur
Blauw - RAL 5005
Afmeting speelblad
274 x 152 cm
Afmeting onderkant speelblad
279 x 157 cm
Dikte speelblad
8,4 cm
Hoogte speelblad
76 cm
Nethoogte
14,75 cm
Gewicht
1360 kg
Pootafstand
183 cm (hart op hart)
Productblad Pingpongtafel Afgerond Blauw
Detailtekening Pingpongtafel Afgerond Blauw

Vaak samen gekocht

Veelgestelde vragen

Hier vindt u enkele vragen die veel gesteld worden. Staat uw vraag er niet tussen? Neem dan gerust contact op.

Bekijk alle vragen -->

Veelgestelde vragen

Hoe groot is een pingpongtafel?

view faq

Het speelvlak van een pingpongtafel is 274 x 152 cm. De onderzijde van het blad en daardoor dus de totale breedte van onze betonnen pingpongtafel is 278 x 156 cm. De afstand tussen de poten is 183 cm (hart tot hart). Het blad is 8,4 cm dik en 76 hoog. De nethoogte is 14,75 cm en het totale gewicht van deze tafeltennistafel is 1360kg
Naast de standaard pingpongtafel hebben we ook ronde tafeltennistafels. Het speelblad van een ronde pingpongtafel heeft een doorsnede van 260cm.
Op deze website staan bij alle producten ook de eigen specificaties vermeld.


Bekijk video

Waarom zijn er tafeltennistafels met afgeronde hoeken?

view faq

Voor kleinere kinderen in de leeftijd van 5-10 jaar kunnen de hoeken van de tafel voor blauwe plekken zorgen. Omdat deze leeftijdsgroep op scholen en campings vaak het spel, "Rondje om de tafel" speelt, moet er rond de tafel gerend worden. Hun heupen zitten vaak juist op de hoogte van het betonnen tafelblad.
De afgeronde hoeken voorkomen de blauwe plekken.


Hoeveel ruimte heb ik nodig om de pingpongtafel optimaal te kunnen gebruiken?

view faq

Bij de rechthoekige tafel of de afgeronde tafel heeft u een minimale opstakelvrije ruimte nodig van 7 meter bij 4.5 meter. Bij de ronde pingpongtafel een vrije ruimte van 7 meter doorsnee.


Zelf repareren van een pingpongtafel, kan dat?

view faq

Ja, dat kan. Ter verduidelijking hebben wij een filmpje gemaakt. De genoemde set is te bestellen via onze website. 


Bekijk video

Bekijk alle vragen -->

Reviews

Gemeentewerf Schagen

8

Gewoon hele goede spullen. Alles is lekker simpel gehouden en dat moet best ingewikkeld zijn. Ik ben er zeker van dat we het jarenlang kunnen gebruiken zonder dat we er naar om hoeven te kijken.

Basisschool de Talententoren

9

Heel flexibel in de leveringsdatum en voor de chauffeur was niets te veel, waardoor de tafel, ondanks obstakels toch perfect geplaatst kon worden.

Basisschool het Laar

7

Vondelpark

8

Mooie robuuste tafel en snelle levering. Plaatsing ging ook perfect.

Roncalli mavo

10

Solide degelijk en mooi

Alle reviews -->

Referenties

Wij leveren tafels in heel Europa en enkele overzeese gebieden!

+
-