Vanwege onze vakantie leveren wij niet van week 29 t/m week 32. Houdt u daarom rekening met langere levertijden.
check Bestel rechtstreeks bij de fabrikant check Al meer dan 30.000 producten verkocht check Klanten beoordelen HeBlad met een 9.3 check Gemiddelde levertijd binnen 10 werkdagen

Poppenset met Scorebord

review star review star review star review star review star reviews
€ 79,00 excl. BTW
shipping
Verzendkosten worden berekend n.a.v. uw afleveradres. Het pakket wordt verzonden na ontvangst betaling.
Productinformatie Specificaties Vaak samen gekocht Vergelijkbare producten

Productinformatie

Voetbalpoppenset inclusief scorebord

Hoe worden poppen in een tafelvoetbalspel vervangen? De poppen zijn gemonteerd op een voetbalstang. Het is dus zaak om de voetbalstang voorzichtig te demonteren, inclusief de rubbers en handvatten. Daarna verwijdert u de poppen van de stang en kunt de nieuwe poppen monteren. Wanneer u alle poppen van het spel wilt vervangen, houd dan goed in de gaten welke stang waar in het spel teruggeplaatst moet worden, omdat alle stangen een eigen gatenpatroon en lengte hebben.

Voetbalpoppenset in verschillende kleuren

We bieden de complete voetbalpoppenset in acht verschillende kleuren aan. Dus u kunt uw eigen team in kleur samenstellen, helemaal in stijl van uw favoriete voetbalclub of lievelingskleur. Bijbehorend bieden we ook een scorebord in dezelfde kleur. 
Welk gereedschap wordt gebruikt bij het vervangen van een voetbalpoppenset? U gebruikt bij het vervangen van de voetbalpoppen een inbussleutel van 2,5 mm of 4 mm. Deze worden meegeleverd bij bestelling van de voetbalpoppenset met scorebord, maar kunt u beide ook los bestellen via de website. Welke materialen kunnen vervangen worden in een voetbaltafel?
Als tijdens het demonteren blijkt dat de stangen, rubberen bumpers, handvatten, of oogbeschermers ook aan vervanging toe zijn, kunt u deze ook bestellen. Zo houdt u uw tafel netjes en in bedrijf.

Voetbalpoppenset en andere accessoires

HeBlad is trots op de kwaliteit die geleverd wordt. Degelijke producten en sterke accessoires, allemaal bestemd voor jarenlang spelplezier in de buitenlucht. Wij bezuinigen niet op materiaal, waardoor we u altijd het allerbeste product kunnen leveren. Wilt u meer weten over de solide producten van HeBlad? Neem dan contact met ons op. We adviseren graag welke speltafels bij u passen.

Specificaties

Productcode
HB.FBSC.set
Materiaal
Kunststof
Productblad Voetbalpoppenset met Scorebord

Vaak samen gekocht

Voetbalpop per stuk

Voetbalpop per stuk

€ 6,00 excl. BTW

Veelgestelde vragen

Hier vindt u enkele vragen die veel gesteld worden. Staat uw vraag er niet tussen? Neem dan gerust contact op.

Bekijk alle vragen -->

Veelgestelde vragen

Wat zijn de afmetingen van het tafelvoetbalspel?

view faq

De hoogte van de voetbaltafel is 92,2 cm, de lengte van het speelblad is 83,8 cm en de breedte is 136,9 cm. Door op de foto van het product te klikken op onze website, komt u op de pagina met specificaties waarin naast de exacte afmetingen ook het exacte gewicht vermeld staat.


Kan ik ook verschillende kleuren voetbalpoppen bestellen?

view faq

Bij het bestellen kiest u ook de 2 kleuren voor de beide teams. Ook de scoreborden aan beide zijdes boven het doel zijn in dezelfde kleuren als de voetbalpoppen. De kleuren waar u een keuze uit kan maken zijn: Zwart, wit, rood, blauw, groen, geel, paars en oranje. Hierdoor is het mogelijk om de meeste kleuren van uw favoriete voetbalteam na te bootsen op dit tafelvoetbalspeelveld.


Worden er bij aankoop van een tafelvoetbalspel standaard balletjes bijgeleverd?

view faq

Bij aankoop van een tafelvoetbalspel worden altijd 6 balletjes in de kleur wit bijgeleverd. U kunt ook grootverpakkingen bij ons bestellen van 25 balletjes.


Hoeveel personen kunnen er tegelijkertijd spelen aan het tafelvoetbalspel?

view faq

Twee tot vier spelers.


Bekijk alle vragen -->