3 november 2016

Brand bij onze buren

Op 27 oktober `s avonds rond 22.40 uur brak een zeer grote brand uit bij onze buren, wax fabrikant Koster Keunen. De vlammen sloegen al snel uit het dak en er steeg gitzwarte rook op. Vanwege mogelijk ontploffingsgevaar werd de wijde omgeving afgezet en werden omstanders op afstand gehouden. Het vermoeden bestond dat er gasflessen of -tanks stonden opgeslagen op het terrein. Vrijdagochtend was de brand nog niet onder controle. Verschillende omliggende bedrijven konden op vrijdag hun deuren niet openen. Ook wij waren genoodzaakt ons bedrijf gesloten te houden. Bij de brand is gelukkig niemand gewond geraakt.
Inmiddels zijn de opruimwerkzaamheden begonnen. We wensen onze buurman en zijn personeel veel succes met de wederopbouw.Ravage na brand bij Koster Keunen Bladel


   

Een maand na de brand zijn de opruimwerkzaamheden nog steeds bezig. Dagelijks kruipen medewerkers van "Helma rioolontstopping" in het rioleringssysteem en halen grote brokken met wax uit de putten omhoog. Nu was de voorkant van ons bedrijf een paar dagen de plek waar ze in actie waren. De grote partij gesmolten en daarna gestold kaarsvet die naar boven wordt gehaald geeft een idee van de ramp die zich heeft afgespeeld. 

Onze website maakt gebruik van cookies. Bezoek je onze site, dan ga je akkoord met het plaatsen van Cookies. Sluiten