check Bestel rechtstreeks bij de fabrikant check Al meer dan 30.000 producten verkocht check Klanten beoordelen HeBlad met een 9.3 check Gemiddelde levertijd binnen 10 werkdagen

Betonnen schaaktafel

Sinds kort kunt u bij ons terecht voor een sierlijke schaaktafel van beton. De schaaktafel bestaat uit twee zittingen en een schaakblad, de schaakveldjes zijn van natuursteentjes, verwerkt in het betonnen tafelblad.
Deze tafel is in afmeting 149 x 59 cm, bewust zo gemaakt zodat u de tafel dan op het schoolplein tussen stoeptegels van 30 x 30 kunt plaatsen. U dient dan 10 stoeptegels te verwijderen en plaatst daar de onderplaat gelijk met het plein.
Wij bieden óók de mogelijkheid voor een andere uitvoering. De onderplaat is in dat geval 149 x 149 cm. Geschikt voor vier personen. U plaatst deze tafel op dezelfde wijze, maar in dit geval verwijderd u 25 stoeptegels. Op de foto links ziet u een schaaktafel, geleverd bij een klant, met op verzoek een onderplaat in afwijkende maat. De grootte van de stoeptegels was hiervoor de reden. Bij verwijderen van de stoeptegels past de onderplaat perfect in het terras. We hopen deze producten lijn binnenkort uit te breiden met een uitvoering van een  'dam'- en een 'ludospel' speelvlak. We houden u vanzelfsprekend op de hoogte! 

Klik voor meer informatie over de betonnen schaaktafel.

Schoolplein  Zwembad  

27 augustus 2015