Vanwege onze vakantie leveren wij niet van week 29 t/m week 32. Houdt u daarom rekening met langere levertijden.
check Bestel rechtstreeks bij de fabrikant check Al meer dan 30.000 producten verkocht check Klanten beoordelen HeBlad met een 9.3 check Gemiddelde levertijd binnen 10 werkdagen

HeBlad verhuist naar Kempisch Bedrijvenpark

We zijn trots op de mooie stap die we gaan maken. Dit jaar nog willen we verhuizen naar een nieuw pand op het Kempisch Bedrijvenpark. Intussen is de bouw gestart.

Onze productie van onder andere tafeltennistafels, voetbaltafels, picknicksets en andere spel- en speeltafels van beton vindt dus in de loop van dit jaar plaats in onze nieuwe fabriek. Ons nieuwe pand op de nieuwe locatie biedt ruimte voor een efficiënter productieproces en voor groei. Het pand is ontworpen door geWOON architecten uit Bladel en wordt gebouwd door Aannemersbedrijf P. van Hulst uit Duizel.

Het Kempisch Bedrijvenpark is een regionaal bedrijventerrein van 69 ha groot dat is aangelegd door de vier Kempengemeenten Bergeijk, Bladel, Eersel en Reusel-De Mierden. Inmiddels is ca 90% van het bedrijvenpark verkocht. Meer informatie: www.kempischbedrijvenpark.com.

HeBlad verhuist naar KBP

18 januari 2022