Betonbank Standaard Antraciet-Beton

Antraciet betonnen bankje voor buiten

Dit betonnen bankje is door zijn eenvoud en degelijkheid ideaal voor buiten. Uit één stuk vervaardigd en gegoten uit antraciet beton, dat maakt dat dit betonnen bankje perfect is voor buiten. De antraciet-kleur blijft altijd mooi, ongeacht aan welke weersinvloeden hij wordt blootgesteld. Een mooi, stevig en praktisch sieraad voor uw tuin, plein, park of terrein. Door zijn strakke uiterlijk is deze betonbank aantrekkelijk voor iedere omgeving en is hij multifunctioneel in te zetten.

Antraciet betonnen bankje is multifunctioneel

Met een ideale zithoogte van 49,7 cm is deze antraciet betonbank een heerlijke bank om op te zitten, dat kan zelfs met 4 personen tegelijk. Door de oppervlakteafmeting van het zitvlak (175 x 30 cm) is de bank ook prima te gebruiken om attributen op uit te stallen.
Naast de zitmogelijkheid en het gebruik als tafel, kan de betonbank met zijn 600 kg aan degelijkheid ook perfect dienen als beveiliging tegen ramkraken of inbraak. Of als afscheiding tussen verschillende ruimtes of gebieden.

Combineer betonbank met betonnen speltafel

De antraciet betonnen bank voor buiten kan heel gemakkelijk gecombineerd worden met andere banken en speltafels van HeBlad. Plaats bijvoorbeeld meerdere antraciet betonnen banken bij elkaar of wissel af met een betonbank standaard in naturel beton. Alle betonnen producten van HeBlad zijn ontworpen en geproduceerd om levenslang buiten dienst te doen. Bij bestelling van een extra betonbank voor buiten, ontvangt u maar liefst 17% korting en bezorging is gratis.

Plaatsing van betonnen bankje

HeBlad ontwerpt, produceert en levert producten van hoogwaardige kwaliteit in eigen beheer. Het plaatsen van het antraciet betonnen bankje gebeurt, onder leveringsvoorwaarden, op de plek die u wenst. Mocht de ondergrond waarop de bank geplaatst moet worden niet of niet helemaal geschikt zijn, dan is het raadzaam om de betonbank te plaatsen op een onderplaat. Deze is speciaal gemaakt voor meer stabiliteit en past perfect bij de bank vanwege dezelfde kleur- en materiaalsamenstelling.

Laat u informeren en bestel direct online

Heeft u vragen over de betonbank of de andere producten van HeBlad? Neem dan contact met ons op, we hebben alle expertise in huis om uw vragen te beantwoorden. Om het u gemakkelijk te maken, kunt u ook direct online bestellen. Onze levertijden zijn kort, u zit gemiddeld al na tien werkdagen op uw antraciet betonnen bank voor buiten.

Specificaties

Productcode
BB.ST.AB
Kleur
Antraciet-Beton
Afmetingen totale oppervlakte
180.2 x 47.5 cm
Afmetingen zitvlak
175 x 30 cm
Zithoogte
49.7 cm
Gewicht
600 kg
Materiaal zitting
Beton
Aantal zitplaatsen
4
€ 600,00 excl. BTW
(€ 726,00 incl. BTW)
2e product en volgende voor € 500,00 per stuk, bespaar 16% !
Gratis bezorging in Nederland
Levertijd is 0 tot 4 werkweken. Gemiddelde levertijd is 9 werkdagen.

Laatste review

Referenties

Klant Product Geplaatst Locatie Foto
Op gemeentewerf Betonbank Standaard Antraciet-Beton 06-09-2023 Zwaag
Stichting Yuerta Betonbank Standaard Antraciet-Beton 25-01-2023 Boskoop
Gemeente depot Betonbank Standaard Antraciet-Beton 08-04-2022 Nieuwveen
Zwemplek bij de Galgekade Betonbank Standaard Antraciet-Beton 28-07-2021 Roelofarendsveen
Herbert Vissers College Betonbank Standaard Antraciet-Beton 18-09-2018 Nieuw-Vennep
Recreatieschap Twiske-Waterland Betonbank Standaard Antraciet-Beton 19-06-2018 Landsmeer
Gemeentewerf Gemeente Bergeijk Betonbank Standaard Antraciet-Beton 20-04-2018 Bergeijk
Bedrijfspand Betonbank Standaard Antraciet-Beton 27-07-2021 Zwolle

Onze website maakt gebruik van cookies. Bezoek je onze site, dan ga je akkoord met het plaatsen van Cookies. Sluiten