check Bestel rechtstreeks bij de fabrikant check Al meer dan 30.000 producten verkocht check Klanten beoordelen HeBlad met een 9.3 check Gemiddelde levertijd binnen 10 werkdagen

Zeedieker Luustertaofel 2013

Een heel leuk initiatief met een van onze betonnen tafels!!
Aan het Zuiderzeepad ten noorden van Kamperzeedijk staat een van onze picknicksets van beton. Maar het bijzondere aan deze tafel is dat hij is bewerkt met keramiek, door kunstenares Loes ten Ancher en Margreet Hajee. Honderd verhalen van dorpsbewoners zijn te beluisteren via een geluidsinstallatie die verwerkt is in de tafel. Op de tafel ligt een stilleven van voorwerpen, die in de verhalen van de dorpsbewoners een rol spelen. 


Wanneer je de fietsroute langs het Zuiderzeepad fietst kan deze tafel je niet ontgaan. Op de betonnen tafel zijn in keramiek diverse voorwerpen gemaakt. Alle voorwerpen komen voor in verhalen uit deze omgeving.
Wanneer iemand de tafel benaderd begint de tafel te praten. Er worden verhalen verteld uit deze omgeving. Deze interactieve attractie is bedacht door Loes Ten Anscher. (foto`s: Astrid van Loo)

Picknickset  Openbare ruimte  Fietsroute  

9 december 2013