Vanwege onze vakantie leveren wij niet van week 29 t/m week 32. Houdt u daarom rekening met langere levertijden.
check Bestel rechtstreeks bij de fabrikant check Al meer dan 30.000 producten verkocht check Klanten beoordelen HeBlad met een 9.3 check Gemiddelde levertijd binnen 10 werkdagen

Eerste verhalentafel is geplaatst!

Wat is een verhalentafel? En wat heeft HeBlad daarmee te maken? Nou, dat zit zo...
Tijdens een beurs stuitte HeBlad op een bijzondere printtechniek die ook op beton kon worden toegepast. Creatief als HeBlad is, ontstond al snel het idee om betonnen tafels te voorzien van een print, bijvoorbeeld informatie voor de toeristische branche.

Tattoo

De techniek die HeBlad gebruikt om beton te voorzien van een print noemen we ‘Tattoo’. De ontwikkelaar van deze techniek, The Printgallery, noemt het: ‘Een flinterdunne transferfilm waarmee je digitale fresco’s kan maken.‘ Het nieuwe procedé om informatie en foto’s op beton aan te brengen werkt met print op folie; een transferfilm waarmee een afbeelding kan worden aangebracht op beton. Daarna wordt deze voorzien van een beschermlaag.

Toeristische infotafels

Een mooi voorbeeld waarbij kwalitatief hoogwaardige betonnen tafels voor buiten worden voorzien van een print is de toeristische infotafel van HeBlad: op het blad van de picknicktafel printen we de toeristische informatie. Dit is minder opvallend in het landschap dan een staand bord. En het biedt rust aan de bezoeker die erbij kan gaan zitten om de informatie te lezen. Zo is de verhalentafel geboren!

Primeur: Het verhaal van Zwarte Kaat

De eerste verhalentafel is geleverd in de gemeente Bladel (Nederland) en bevat het verhaal van de Zwarte Kaat. Een oude legende van een heks, of toch een dame met zwart haar die magische krachten werd toegedicht. Er is een fietsroute aan gekoppeld: De Zwarte Kaat route. De initiatiefnemer van de Zwarte Kaat fietsroute is Rene Veldhuizen van TIP Bladel. De Stichting Visit Brabant heeft samen met TIP de Fietstocht verder uitgewerkt en opgenomen als belevingsroute.

Verhalentafel bij de Achterste Hoef

De verhalentafel is door HeBlad bij het begin- en eindpunt van de ‘Zwarte Kaat Route’ geplaatst begin april 2022. U vindt deze bij de parkeerplaats van recreatiepark de Achterste Hoef in Bladel (Nederland). Ga zeker eens een kijkje nemen ter plaatse! Hebt u interesse of wilt u meer weten over deze bijzondere verhalentafels? Neem contact met ons op!

 

15 oktober 2022