Vanwege onze vakantie leveren wij niet van week 29 t/m week 32. Houdt u daarom rekening met langere levertijden.
check Bestel rechtstreeks bij de fabrikant check Al meer dan 30.000 producten verkocht check Klanten beoordelen HeBlad met een 9.3 check Gemiddelde levertijd binnen 10 werkdagen

Picknickset Standaard Ovaal Antraciet-Beton

review star review star review star review star review star 70 reviews
€ 1.600,00 excl. BTW

2e product en volgende voor € 1.500,00 per stuk, bespaar 6% !

Toevoegen aan bestellingcart Toevoegen aan offertecart
shipping
Gratis levering en plaatsing in Nederland. Geleverd binnen 4 werkweken.
Hoe werkt de levering? Bekijk video
Productinformatie Specificaties Vaak samen gekocht Reviews Vergelijkbare producten

Productinformatie

Picknickset Standaard Antraciet Beton Ovaal

Een schitterende ovale picknickset

Eens wat anders dan de standaard picknicksets… Door de ovale vorm geeft deze picknickset een welkome zitgelegenheid voor meerdere personen. Bezoekers hebben beter oogcontact met elkaar en de locatie waar de set staat is uniek aangekleed.
Plaatsing van de picknickset antraciet ovaal
Door het gewicht en de grootte van de picknickset is het belangrijk om de leveringsvoorwaarden te kennen. Door vooraf te bepalen of uw ruimte geschikt is voor de picknickset, voorkomen we problemen. Wat zijn de afmetingen van een picknickset? Deze ovale picknickset heeft een totale afmeting van 211 x 205 x 75 cm. Waarvan het tafelblad 205 x 110 cm groot is en een hoogte heeft van 74,7 cm. De banken hebben een zithoogte van 49,7 cm. Om zeker te zijn dat de picknickset op uw locatie past dient u ook rekening te houden met loopruimte om de set heen. Heeft u de ruimte, dan is deze ovale, betonnen picknickset voor u.

Picknicksets van HeBlad

Welk merk picknickset kunt u het beste kiezen? Het is belangrijk dat u weet waar u de set gaat plaatsen, hoe intensief het gebruik gaat worden en hoe lang de levensduur moet zijn.
Omdat alle producten van HeBlad uit één stuk beton worden vervaardigd en niets lijden van jarenlang buiten staan, bent u bij de picknicksets van HeBlad verzekerd van jarenlang een mooie en functionele picknickset op uw buitenterrein.

Producten van HeBlad

De producten van HeBlad zijn perfect met elkaar te combineren. Bent u op zoek naar meer activiteiten naast de picknickset? Heeft u al gedacht aan een voetvolley spel? In dezelfde stijl als de picknickset daagt u bezoekers uit tot een spelletje voetvolley, zonder dat het de uitstraling van uw locatie bederft. Voor hetzelfde competitie gevoel, maar minder gevoelig voor ballen die rondvliegen, is het spel tafelvoetbal. Een stevige tafel voor een spel met meerdere personen tegelijk.
Wellicht denkt u zelf aan een andere speltafel van HeBlad of een van de andere producten? Neem gerust contact met ons op voor de mogelijkheden die we voor u hebben.

Specificaties

Productcode
PS.STAB.OV
Kleur
Antraciet-Beton
Afmeting (L x B x H)
211 x 205 x 75 cm
Afmeting tafelblad
205 x 110 cm
Dikte tafelblad
7 cm
Hoogte tafelblad
75 cm
Zithoogte
50 cm
Materiaal zitvlak
Beton
Pootafstand
110 cm (hart op hart)
Gewicht
950 kg
Aantal zitplaatsen
8
Productblad Picknickset Standaard Ovaal Antraciet-Beton
Detailtekening Picknickset Standaard Ovaal Antraciet-Beton

Vaak samen gekocht

Veelgestelde vragen

Hier vindt u enkele vragen die veel gesteld worden. Staat uw vraag er niet tussen? Neem dan gerust contact op.

Bekijk alle vragen -->

Veelgestelde vragen

Wat is het voordeel van Bamboe?

view faq

Bamboe heeft de eigenschap dat het beter tegen vocht en temperatuurschommelingen kan dan de traditionele houtsoorten. Het materiaal ‘werkt ‘ veel minder en de krimp- en uitzetcoëfficiënt is gering.


Moet de betonnen tafel waterpas staan?

view faq

Nee, dat is niet altijd nodig.

In tegenstelling tot een biljart of een tafelvoetbaltafel hoeft de bal niet te rollen.
Voetbaltafels: Alleen onze voetbaltafels worden door ons met het waterpas geplaatst!!
Pingpongtafels en voetvolleybaltafels: Deze plaatsen we dus met de bodem mee. Op deze wijze is de hoogte van de tafel, ten opzichte van je voeten gemeten, aan beide zijdes gelijk. Zeker als de kinderen het spel "Rond de tafel" spelen is dat een voordeel. Ze hoeven zich dan niet aan te passen aan een hoogteverschil. Immers, zou de tafel waterpas staan en de vloer loopt af, is de tafel gevoelsmatig hoger aan de ene kant t.o.v. de andere kant. 
Banken en picknicksets: In principe worden deze ook allemaal met de bodem mee geplaatst. Er wordt wel altijd door onze chauffeur gezorgd dat de producten niet kunnen 'wippen'. 


Hoe zit dat met de garantie op onze tafels?

view faq

We geven 10 jaar garantie op de constructie van de tafels en 5 jaar garantie op de hechting van de lak.
 


Kan er ook reclame op julle producten worden aangebracht?

view faq

Reclame op onze tafels aanbrengen kan verenigingen en scholen vaak helpen bij het vinden van een sponsor. Bij ons zijn er alleen maar mogelijkheden bij bestelling van een betonnen tafelvoetbalspel. Achter de beide doelen is standaard onze naam in de RVS plaat te zien. Het is mogelijk om hier een sponsornaam of logo in te laten maken. De kosten hiervan zijn te overzien en de levertijd zal een paar weken langer worden.


Bekijk alle vragen -->

Reviews

GBS De Regenboog

9

Nog voor de producten op hun definitieve plek stonden, begonnen kinderen er al op te spelen. We zijn er blij mee, het is een mooie aanwinst voor ons plein. ook fijn dat we dit straks mee kunnen nemen naar onze nieuwbouwlocatie!

Leeuwardenplein

10

Deze picknickset is uitermate geschikt voor de buitenruimte. Bewoners beleven hier jaren plezier aan.

Vakantiepark de Zeeuwse Parel

10

Prachtig product en hufter proef!

ROC Kop van Noord Holland, locatie Schagen

10

Top materiaal.

Alle reviews -->

Referenties

Wij leveren tafels in heel Europa en enkele overzeese gebieden!

+
-