check Bestel rechtstreeks bij de fabrikant check Al meer dan 30.000 producten verkocht check Klanten beoordelen HeBlad met een 9.3 check Gemiddelde levertijd binnen 10 werkdagen

Picknickset DeLuxe Antraciet Rolstoeltoegankelijk

review star review star review star review star review star 30 reviews
€ 1.575,00 excl. BTW

2e product en volgende voor € 1.475,00 per stuk, bespaar 6% !

Toevoegen aan bestellingcart Toevoegen aan offertecart
shipping
Gratis levering en plaatsing in Nederland. Geleverd binnen 4 werkweken.
Hoe werkt de levering? Bekijk video
Productinformatie Specificaties Vaak samen gekocht Reviews Vergelijkbare producten

Productinformatie

Wat maakt deze picknicktafel rolstoelvriendelijk?

Omdat aan een reguliere picknicktafel de zitbanken vastgemaakt zijn, kan een rolstoelgebruiker niet eenvoudig aan de picknicktafel plaatsnemen. HeBlad heeft een picknicktafel ontworpen die rolstoelvriendelijk is, door het tafelblad aan één zijde te verlengen. Door deze verlenging ontstaat een vrije ruimte van 60 cm diep en 71 cm hoog aan de kopse kant van de picknickset. Dit maakt de picknicktafel rolstoeltoegankelijk, de rolstoelgebruiker kan gewoon áán de tafel zitten in plaats van ernaast. Hoe een kleine aanpassing zoveel meer mogelijkheden creëert.

Kan de picknicktafel rolstoeltoegankelijk buiten geplaats worden?

Alle producten van HeBlad zijn speciaal ontworpen en geproduceerd om een leven lang in de buitenlucht te staan. Het robuuste beton en de weersbestendige bamboe zijn dé materialen die tegen alle weertypes kunnen, zelfs de extreme. De materialen behouden hun mooie uiterlijk, maar ook hun sterkte. Tevens zijn de picknicksets, net als de speltafels, banken en pingpongtafels, ongevoelig voor vandalisme. Dankzij het gewicht en het feit dat de producten uit één stuk worden vervaardigd, zijn de tafels niet te verplaatsen of te beschadigen. Deze picknicktafel blijft dus rolstoeltoegankelijk, omdat de tafel niet gedraaid kan worden en het blad kan niet worden afgebroken. Rolstoelvriendelijk en heerlijk zitten aan een prachtige picknicktafel in de buitenlucht.

In welke kleur kan de picknickset worden besteld?

Deze antraciet picknickset rolstoeltoegankelijk is gelakt in de kleur RAL 7016. Maar ook de picknicksets naturel en antraciet-beton zijn verkrijgbaar in de variant rolstoelvriendelijk. Deze varianten hebben dezelfde stevigheid, specificaties en afmetingen. De keuze in kleur is aan u.

Combineer de picknickset rolstoeltoegankelijk

Omdat de producten van HeBlad allemaal worden vervaardigd uit beton en gemaakt worden in eigen beheer, kunnen de producten heel mooi gecombineerd worden. Plaats dus gerust een ludotafel, pingpongtafel of dambank in de buurt van uw picknicktafel. Uw terrein wordt er alleen maar mooier op en bezoekers zullen zich niet vervelen.

Contact met HeBlad

Wij werken enkel met professionals die verstand van zaken hebben. Dus neem contact met ons op als u vragen heeft, we helpen u graag en goed.

Specificaties

Productcode
PS.DLA.RT
Kleur
Antraciet gelakt, RAL 7016
Afmeting (L x B x H)
210 x 187 x 78 cm
Afmeting tafelblad
210 x 90 cm
Hoogte tafelblad
77.7 cm
Dikte tafelblad
7.2 cm
Zithoogte
52.7 cm
Gewicht
790 kg
Materiaal zitvlak
Bamboe
Pootafstand
111 cm (hart op hart)
Productblad Picknickset DeLuxe Antraciet Rolstoeltoegankelijk
Detailtekening Picknickset DeLuxe Antraciet Rolstoeltoegankelijk

Vaak samen gekocht

Veelgestelde vragen

Hier vindt u enkele vragen die veel gesteld worden. Staat uw vraag er niet tussen? Neem dan gerust contact op.

Bekijk alle vragen -->

Veelgestelde vragen

Wat is het voordeel van Bamboe?

view faq

Bamboe heeft de eigenschap dat het beter tegen vocht en temperatuurschommelingen kan dan de traditionele houtsoorten. Het materiaal ‘werkt ‘ veel minder en de krimp- en uitzetcoëfficiënt is gering.


Moet de betonnen tafel waterpas staan?

view faq

Nee, dat is niet altijd nodig.

In tegenstelling tot een biljart of een tafelvoetbaltafel hoeft de bal niet te rollen.
Voetbaltafels: Alleen onze voetbaltafels worden door ons met het waterpas geplaatst!!
Pingpongtafels en voetvolleybaltafels: Deze plaatsen we dus met de bodem mee. Op deze wijze is de hoogte van de tafel, ten opzichte van je voeten gemeten, aan beide zijdes gelijk. Zeker als de kinderen het spel "Rond de tafel" spelen is dat een voordeel. Ze hoeven zich dan niet aan te passen aan een hoogteverschil. Immers, zou de tafel waterpas staan en de vloer loopt af, is de tafel gevoelsmatig hoger aan de ene kant t.o.v. de andere kant. 
Banken en picknicksets: In principe worden deze ook allemaal met de bodem mee geplaatst. Er wordt wel altijd door onze chauffeur gezorgd dat de producten niet kunnen 'wippen'. 


Hoe zit dat met de garantie op onze tafels?

view faq

We geven 10 jaar garantie op de constructie van de tafels en 5 jaar garantie op de hechting van de lak.
 


Kan er ook reclame op julle producten worden aangebracht?

view faq

Reclame op onze tafels aanbrengen kan verenigingen en scholen vaak helpen bij het vinden van een sponsor. Bij ons zijn er alleen maar mogelijkheden bij bestelling van een betonnen tafelvoetbalspel. Achter de beide doelen is standaard onze naam in de RVS plaat te zien. Het is mogelijk om hier een sponsornaam of logo in te laten maken. De kosten hiervan zijn te overzien en de levertijd zal een paar weken langer worden.


Bekijk alle vragen -->

Reviews

Gemeentewerf Schagen

8

Gewoon hele goede spullen. Alles is lekker simpel gehouden en dat moet best ingewikkeld zijn. Ik ben er zeker van dat we het jarenlang kunnen gebruiken zonder dat we er naar om hoeven te kijken.

Woonwagenkamp

9

We hopen dat de bewoners van het woonwagenkamp en de buurtbewoners er veel plezier aan mogen beleven.

Picknickplaats Veerstraat

9

Goed. (Ik heb wel een opmerking gekregen dat de reclametekst te opzichtig is.)

Alle reviews -->

Referenties

Wij leveren tafels in heel Europa en enkele overzeese gebieden!

+
-