Vanwege onze vakantie leveren wij niet van week 29 t/m week 32. Houdt u daarom rekening met langere levertijden.
check Bestel rechtstreeks bij de fabrikant check Al meer dan 30.000 producten verkocht check Klanten beoordelen HeBlad met een 9.3 check Gemiddelde levertijd binnen 10 werkdagen

HeBlad op de Deense toer!

Een duidelijke website om onze (potentiële) klanten te informeren vinden we heel belangrijk. Wij denken hier met onze website ruimschoots aan te voldoen door de talloze foto’s en omschrijvingen van onze producten. In verband met de ontwikkelingen op de markt hebben we besloten om onze website ook in de Deense taal beschikbaar te stellen.

Onze eerste tafeltennistafel bezorgden we in 1994 slechts 10 km van huis. Al snel bleek dat onze tafeltennistafel een gewild product was bij scholen, campings en bij gemeentes. Dit resulteerde er in dat we binnen een mum van tijd volle vrachten leverden in de BeNeLux. Wat begon met 1 tafeltennistafel op de vrachtwagen waarmee we rechtstreeks naar de klant reden, gebruiken we nu het hele oppervlak en laadvermogen van de vrachtwagen en worden de tafeltennistafels met maximaal 12 stuks per vracht vervoerd, steeds verder Europa in!

Ondertussen zijn wij natuurlijk niet stil blijven zitten. We hebben ons assortiment in de afgelopen jaren fors uitgebreid. Naast verschillende modellen tafeltennistafels leveren we nu ook picknicksets en banken, vanzelfsprekend ook van beton.

​Gestage Groei

Tien jaar geleden hebben we onze oosterburen kennis laten maken met onze producten. We hebben ons in het begin beperkt tot Noordrijn-Westfalen, maar na verloop van tijd werd al snel heel Duitsland aangedaan.
In 2012 zijn we begonnen met het leveren in Engeland en ook hier blijft de markt groeien. Sinds vorig jaar leveren we ook in Zwitserland en ook in Denemarken is de eerste levering een feit!

Wij hopen met onze Deense website vele nieuwe Deense klanten te verwelkomen!

Tafeltennistafel  Picknickset  Openbare ruimte  Denemarken  

7 juni 2014