Vanwege onze vakantie leveren wij niet van week 29 t/m week 32. Houdt u daarom rekening met langere levertijden.
check Bestel rechtstreeks bij de fabrikant check Al meer dan 30.000 producten verkocht check Klanten beoordelen HeBlad met een 9.3 check Gemiddelde levertijd binnen 10 werkdagen

Ook Denemarken ontdekt onze tafeltennistafels!

Alweer een nieuwe mijlpaal. Onze eerste bestelling vanuit Denemarken is 7 mei binnengekomen. Twee weken later is de tafeltennistafel afgeleverd op de Ellemarkskolen in Køge vlakbij Kopenhagen. Gezien het enthousiasme waarmee deze school de tafel ontving, hebben we de verwachting dat het niet bij deze ene tafeltennistafel in Denemarken zal blijven. Geen probleem, we hebben altijd volop tafeltennistafels op voorraad en ook in Denemarken worden onze tennistafels en picknicktafels binnen 4 weken bezorgd. Gewoon met onze eigen vrachtwagen, rechtstreeks vanaf onze fabriek in Nederland.

 

Spannend!

Voor ons was het wel even spannend, omdat we niet wisten of de communicatie op de school met de chauffeur wel goed zou gaan. Al snel bleek dit geen enkel probleem. Net als bij ons in Nederland konden we hier feilloos in Duits en Engels met onze klant communiceren.

Tafeltennistafel  Tafeltennisballetjes  Openbare ruimte  Schoolplein  Denemarken  

21 mei 2014