Gesneden en gevouwen loodloketten
Loodloketten

Wanneer u voor een project lood nodig hebt, bijvoorbeeld loketten of stroken voetlood, kunnen wij die voor u snijden en vouwen.

U kunt via de rode knop hier rechtsboven een offerte voor loodloketten maken.
U krijgt daar via een handige tool, waarin u de dakschuinte, lagenmaat en linkse of rechtse loketten kunt doorgeven,  de juiste loketten voor uw werk.
Door de muurbreedte aan te geven van de gevel wordt ook meteen het juiste aantal loketten voor u berekend.

De offerte die u ontvangt is op basis van dagprijs. Naast de prijs krijgt u ook de tekeningen van de loketten.
Deze loketten kunt u desgewenst bestellen door de tekening uit te printen, het aantal erbij te vermelden en te mailen naar info@HeBlad.nl

We snijden en leveren op maat gemaakte loketten en loodstroken alleen bij facturering en betaling vooraf..

Hulpprogramma's.

Weet u de dakschuinte niet? Die kunt u heel makkelijk achterhalen door op het knopje hulpprogramma's te klikken, boven in de rode balk.
U geeft een breedtemaat en een hoogtemaat door waarna de dakschuinte kan worden berekend.
Tevens vindt u onder deze knop ook een omrekenmodule om de breedtemaat van een muur te berekenen, wanneer u alleen de lengte van de dakhelling hebt samen met de dakschuinte wordt deze breedte berekend.


Loodprijs geldig tot 07-09-2021: € 3,09 per kg.

Deze prijs is incl. snijden en vouwen, excl. BTW en excl. € 50,00 verzendkosten.


Loodloket ingemetseld in schoorsteen
Elke dag wordt er een loodprijs bekend gemaakt die geldig is tot de volgende werkdag. Mocht het zo zijn u een oude prijs ziet kunt u altijd bellen voor de huidige dagprijs. Het tijdstip van bestelling via mail is bindend voor de prijs. Alleen compleet ingevulde formulieren worden als bestelling behandeld.

In het verleden is er door ons een loodsnijboek uitgegeven. Hierin staan de maten erg statisch vast. U kunt namelijk geen offerte met wisselende lagenmaat en ook de opstaande rand binnenin was vastgesteld op 15 cm. Dit is in het nieuwe dynamische systeem geen probleem meer.
Wel dient u rekening te houden met de lengte van de loketten die worden getekend. Aan de onderzijde steken de loketten 5 cm door de pannenlijn heen. Dit is gedaan om te zorgen dat het lood ook tot op de pannen komt, wanneer er juist naast de schoorsteen of gevel, een lage kant van de pan ligt.
We hopen dat bijgaande foto's een en ander voor u verduidelijken.
 

Onze website maakt gebruik van cookies. Bezoek je onze site, dan ga je akkoord met het plaatsen van Cookies. Sluiten