Damtegel Antraciet-Beton

Damtegel Antraciet Beton, een sieraad voor uw bestrating

Deze betonnen damtegel in de kleur antraciet beton is een stevige, mooie en vooral leuke aanvulling van uw terrein. Met een afmeting van 59,5x59,5 cm is de oppervlakte van de damtegel antraciet beton perfect voor een potje dammen. En met die afmeting en een dikte van de tegel van 5 cm kan de damtegel eenvoudig in de bestrating verwerkt worden. Tegelijk verliest de ondergrond zijn functionaliteit niet. Wanneer er niet gedamd wordt, kunt u gewoon over de tegel lopen of rijden, zo sterk is de damtegel antraciet beton.

Betonnen damtegel is de meest ruimtebesparende speltafel

Omdat niet iedereen de ruimte heeft om een speltafel in de tuin of op het plein te plaatsen, maar wij van HeBlad iedereen het gunnen om buiten diverse spellen te kunnen spelen, hebben we de damtegel, schaaktegel en ludo-tegel ontwikkeld. Zittend of liggend op de buik het denkspel spelen in de buitenlucht, heerlijk. Zonder aan degelijkheid onder te doen voor de damtafel of dambank is de damtegel de ideale oplossing om toch buiten een het damspel te kunnen spelen.

Damtegel is een lust voor het oog in de bestrating

Door één of meerdere damtegels te plaatsen, kunt u uw tuin mooier maken. U brengt een spelelement aan zonder terreinruimte te verliezen. Door de stevigheid, het gewicht van 60 kg en de weersbestendigheid is de damtegel antraciet beton een goede aanvulling op uw huidige bestrating. Plaatst u de damtegels op de inrit, dan kunnen de auto’s daar nog altijd overheen rijden. Wanneer u de damtegels in de tuin plaatst, is het geen enkel probleem om er overheen te lopen of fietsen. Creëer een figuur ter verfraaiing van uw tuin en stimuleer bezoekers de damstrijd aan te gaan.

Combineer de damtegel voor afwisseling en nog meer spelplezier

HeBlad produceert naast de damtegel antraciet beton ook de damtegel naturel beton, dus afhankelijk van uw smaak of de omgeving waarin de damtegel wordt geplaatst, kiest u voor de kleur antraciet, naturel of voor allebei. Beide uitvoeringen worden standaard geleverd met twee sets damstenen en de damstenen zijn ook eenvoudig online bij te bestellen, u hoeft dus nooit zonder accessoires te zitten. En overweeg ook om bij de speltegel een betonnen bankje, tafelvoetbaltafel of pingpongtafel te plaatsen!

Neem contact op met HeBlad voor al uw vragen

Wij beantwoorden graag al uw vragen over de damtegel antraciet beton, mogelijke combinaties of de specifieke eigenschappen. Als producent kennen we alle ins en outs. Neem direct contact met ons op of plaats uw bestelling eenvoudig online.

*Bij bestelling van deze speltegel krijgt u 2 sets damstenen gratis meegeleverd.

Specificaties

Productcode
GT.CK.ABT
Kleur
Antraciet-Beton
Afmetingen (L x B x H)
59.5 x 59.5 x 5 cm
Gewicht
60 kg
€ 0,00 excl. BTW
(€ 0,00 incl. BTW)
Gratis bezorging in Nederland
Levertijd is 0 tot 4 werkweken. Gemiddelde levertijd is 11 werkdagen.

Onze website maakt gebruik van cookies. Bezoek je onze site, dan ga je akkoord met het plaatsen van Cookies. Sluiten