Vanwege onze vakantie zijn wij gesloten van 31 juli t/m 22 augustus. Onze volgende levering vindt plaats binnen 4 werkweken vanaf week 35.

Prefab gemetselde schoorstenen nieuwbouw

Wanneer u bij ons een aanvraag voor een offerte van schoorstenen doet kunnen we die meestal per omgaande maken. Voorwaarde hiervoor is wel dat de gegevens compleet zijn aangeleverd, zonder dat we bedolven worden onder niet-relevante informatie. Daarom maken we geen offertes aan de hand van complete bestekteksten en andere boekwerken.

Om deze gerichte informatie te verkrijgen hebben we een formulier opgesteld, waarin we met 10 vragen voldoende informatie hebben om de complete schoorstenen prefab te maken. Dit formulier kunt u bij ons als PDF-file downloaden. Op dit moment wordt er door ons aan gewerkt om van dit PDF-file een digitale versie te maken.

De offerte die we voor u maken is voor nieuwbouw altijd excl. de gevelstenen en excl. het voegwerk. De gevelstenen dienen door u te worden aangeleverd op onze werkplaats, het voegwerk dient door u na ontvangst van de schoorstenen op de bouwplaats te gebeuren. Hierdoor heeft u geen kleurverschillen op het werk met het andere metselwerk wat u in het werk al gemaakt heeft, of wat u nog gaat maken. Alle loodaansluitingen worden standaard uitgevoerd in Nederlands Handelslood (NHL 20). Het gewicht per m2 van door ons ingemetseld lood is dus 20 KG.Wanneer er kanalen in de schoorstenen moeten komen, voor CV of andere installaties, maken we hiervoor sparingen in de onderplaat en de bovenplaat. Ook is het mogelijk voor u om zgn 'plakplaten' als doorvoer aan te laten leveren door uw installateur. Hij kan dan later naadloos zijn pijp van bovenaf door de schoorsteen laten zakken, waardoor er altijd een prima aansluiting op zolder te maken is.
Om de schoorstenen te kunnen plaatsen, storten we in de onderplaat 4 betonschroefhulzen M16. Hierdoor kunt u met hijsstroppen de schoorstenen makkelijk waterpas hijsen en plaatsen.

Vraag een offerte aan

 

Onze website maakt gebruik van cookies. Bezoek je onze site, dan ga je akkoord met het plaatsen van Cookies. Sluiten