Offerte renovatie schoorstenen

Download formulier aanvraag project renovatie

Een offerteaanvraag voor prefab schoorstenen t.b.v. een renovatieproject gaat iets anders. Hier maken we de offerte aan de hand van de huidige situatie.  Daarom hebben we hier ook een ander formulier voor ontwikkeld. Dit formulier is gebaseerd op schoorstenen welke symmetrisch t.o.v. de nok staan. Wanneer dit niet het geval is, dient u foto's van de situatie mee te sturen en kunnen we bekijken of het in uw situatie onder bepaalde voorwaarden toch kan worden uitgevoerd. U kunt hier denken aan schoorstenen die kort achter de nok staan.
Wanneer op bovenstaande link klikt, kunt u het invulformulier downloaden, om de gegevens voor een juiste offerte te noteren. We raden u aan dit formulier te dowloaden en te bekijken vóórdat u de warme opname start. Handig is het om een fototoestel mee te nemen samen met dit formulier. Anders loopt u het risico dat u terug moet naar het werk om de 'vergeten' gegevens te gaan verzamelen.

Het PDF dat u download bestaat uit één formulier.
Bovenaan komen de projectgegevens en de gegevens vanu en  uw bedrijf. Ook hier weer duidelijk uw mailadres vermelden, omdat we dit gebruiken voor het verzenden van de vrijblijvende offerte.
U ziet verderop op het blaadje kolommen van A t/m F. Hier kunt u dus 6 verschillende types schoorstenen noteren. Wanneer er meer types zijn, dan graag een 2e blaadje printen en daar de letters vervangen naar G, H, I, J, K en L.
We vragen u per type aan te geven:
Hoeveel schoorstenen zijner nodig?
Komt de schoorsteen gelijk met het gevelwerk? Dan metselen we 2 lagen metselwerk in de onderplaat om naadloos aan te sluiten.
Zijn er 2 zijdes loketten, of slechts 1? Gevelschoorstenen aan 1 zijde, maar soms staat schoorsteen op gevel met overstek, dan 2 zijdes, zoals tussenschoorsteen.
De schuinte van de dakhelling?
Totaal aantal lagen, tussen de voetlood en de bovenplaat?
Wilt u een betonnen afdekplaat volgens het HeBlad detail, of wilt u een betonplaat met rollaag geïntegreerd?
Aantal kanalen? Evt. schets bijmaken.
Wel of niet in spouw? Zo Ja, de totaaldikte erbij, bv 22 cm?
het verband van het metselwerk?
Breedte van de schoorsteen, gezien vanaf de goot?
Breedte van de schoorsteen, gezien vanaf de nok?
Kleur stenen? Geel of rood of opdrachtgever levert stenen aan?

Na het invullen kunt u dit formulier naar ons toesturen, het liefste per e-mail. We bieden u dan een offerte aan voor het maken van de schoorstenen incl. het slopen van de oude schoorstenen en het plaatsen van de nieuwe.
In de offerte zijn de kraankosten inbegrepen, vanaf 8 schoorstenen.

Wij bieden in renovatieprojekten altijd gevelstenen kleur rood of geel aan. Als standaard gevelstenen passen wij Wienerberger oud-rose en/of Wienerberger geel genuanceerd toe. Beiden zijn vormbakstenen van de fabriek in Haaften.
Indien u of uw opdrachtgever andere stenen kiest, dient u deze op onze werkplaats aan te leveren.

Verder passen we standaard aluminium kraaienkappen toe op de grespotjes. Grespotjes 135 mm inwendig, 160 mm uitwendig merk DéGé. Deze grespotjes worden in onze betonnen afdekplaten op de triltafel al mee ingestort.

Onze website maakt gebruik van cookies. Bezoek je onze site, dan ga je akkoord met het plaatsen van Cookies. Sluiten