Offerte nieuwbouw schoorstenen

Nieuwbouw schoorstenen

Downloaden formulier aanvraag project nieuwbouw

Voor het aanvragen van een offerte dient u bovenstaand formulier in te vullen en bij voorkeur te mailen naar ons.

Het formulier is in PDF formaat, waarvan u de pagina's u niet allemaal nodig heeft. Hier even een korte uitleg om te voorkomen dat u onnodig werk gaat doen.
 
Op het 1e blad wordt gevraagd om uw gegevens in te vullen. We willen natuurlijk dat de offerte bij het juiste bedrijf en de juiste persoon terechtkomt. De offerte wordt per e-mail verzonden, dus zorg dat uw mailadres niet ontbreekt.

Op het 2e blad staan diverse situatieschetsen. U kunt hieruit de situering van uw schoorsteen zoeken.

Bladzijde 3 t/m 9 zijn 7 verschillende invulblaadjes. De blaadjes zijn genummerd van situatie A  t/m situatie G. Kies het blaadje met de situatie die u op het 2e blad hebt gekozen en voor uw werk van toepassing is. Wanneer in uw project meerdere situeringen zijn dan heeft u meerdere verschillende blaadjes nodig om in te vullen. Dit kan bv zijn bij schoorstenen op de nok en op de gevel.
Ook kan het gebeuren dat u verschillende schoorstenen hebt die hetzelfde gesitueerd zijn, maar de schoorstenen zijn anders, in dit geval print u die bladzijde nogmaals uit en vult hier nogmaals de gegevens in. Dit kan bv zijn wanneer u 2 gevelschoorstenen hebt die gelijk zijn, maar in de ene komen wel kanalen en de andere niet.

Wanneer u de gegevens op het betreffende blaadje invult krijgt u de volgende vragen, de schets maakt duidelijk welke afstanden bedoeld worden:
A = Afstand tussen onderkant onderplaat en snijpunt pannenlijn
B= Dakschuinte in graden
C= Hoogte van de schoorsteen, gemeten vanaf onderkant schoorsteen tot onderkant betonnen afdekplaat.
D= Breedte van de schoorsteen; t.w. de zijde waarin de loketten komen, dus loketzijde.
E= Breedte van de schoorsteen; t.w. de zijde waarin het voetlood moet worden ingemetseld.
F= Afstand van nok tot voorkant schoorsteen, als nok in midden is, dan is dit gelijk aan afstand G. (Als dakvlakken zelfde schuinte hebben)
G=Afstand van nok naar achterkant schoorsteen; zie F
aantal kanalen: Aantal invullen, indien bekend kunt u ze meteen ook inschetsen in de tekening links.

Schoorsteen type: Nummeren van A naar Z is standaard, u mag er ook typenaam van project noemen. Dit is voor ons van belang dat de schoorsteen een naam heeft. Dus dit staat los van de eerdere 'Situeringstype".
Aantal schoorstenen van dit type: Aantal stuks.

Dan even doorstrepen wat NIET van toepassing is:
Betonnen afdekplaat of Geïntegreerde rollaag
Halfsteens verband of Wild verband
Spouw metselwerk of Halfsteens metselwerk.

 
Na het invullen mailt u de blaadjes waarop u iets hebt ingevuld door naar Info@HeBlad.nl.

U ontvangt dan een vrijblijvende offerte voor dit werk. De prijs is standaard incl transport naar de bouwplaats. Onze vrachtwagen kan zelf de schoorstenen lossen. Wel dient u een vrije ruimte te hebben om de ze neer te kunnen zetten. Verstandig is het om iets ruimte vrij te houden, zodat uw voeger de schoorstenen kan voegen zonder ze te hoeven verplaatsen.
De leveringen vanaf 6 stuks worden op afroepweek bezorgd, leveringen van kleinere aantallen worden door ons in combinatievrachten geleverd, tesamen met andere producten van ons. In de regel garanderen we dat routes in elke regio in Nederland niet verder uit elkaar liggen als 3 werkweken.
 

Onze website maakt gebruik van cookies. Bezoek je onze site, dan ga je akkoord met het plaatsen van Cookies. Sluiten